Prachtige woonlocatie

De Veldschuur ligt in zuidelijk deel van Malden op de locatie van het voormalig sportcomplex De Veldschuur. Deze locatie is omgeven door groen en het bos ligt om de hoek. Ook de voorzieningen zijn niet ver weg. Het voorzieningen niveau van Malden is uitstekend te noemen. Diverse restaurants, speciaalzaken en natuurlijk alle winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn altijd dichtbij. En Nijmegen is via de A73 in slechts 15 minuten bereikt.

Alles in de buurt

Natuur

Van de gevarieerde natuur zo dichtbij huis gaat u straks genieten. De Veldschuur ligt op steenworp afstand van het zweefvliegveld dat omgeven is door bos waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. In de welverdiende rustpauze geniet u van de opstijgende en dalende zweefvliegtuigen…in alle rust.

Sportief

Het nieuwe sportcentrum Malden wordt uw buurman. Deze sportieve buurman biedt voor jong en oud en voor elk wat wils. Er is onder andere een zwembad, er zijn diverse sportzalen, een wellness en een bar voor een lekkere kop koffie. Ook het sportcentrum is zeer duurzaam door het gebruik van 1.000 zonnepanelen op het dak, extra goede isolatie en duurzame installaties.

Winkels

In het winkelcentrum zijn meer dan 60 winkels gevestigd. Van mode tot speelgoed, van de dagelijkse boodschappen tot horeca, u vindt hier alles. Het winkelcentrum is volledig overdekt en het parkeren is goed geregeld. U parkeert namelijk gratis.

Scholen in de buurt

In Malden zijn vier basisscholen waar de kinderen mooie schooljaren kunnen beleven. Voor de vervolgstap naar de middelbare school zijn in Nijmegen meer dan voldoende mogelijkheden voor handen.

Zorg en welzijn

Op nog geen 10 minuten lopen vindt u het gemak van een grote huisartsenpraktijk en een moderne tandartsenpraktijk. De eerste lijnszorg is fijn dichtbij. En ook het ziekenhuis is snel te bereiken. Zo kunt u binnen 10 minuten bij het CWZ en het Radboud UMC in Nijmegen zijn. Een prettig idee!

Naast uw voordeur

De directe mooie woonomgeving vanuit uw voordeur wordt voorzien van groenstroken en wandel- en fietspaden. De Veldschuur wordt een prachtige locatie om te wonen.